פינגווין מגלאני (2003) Magellanic Penguin
תמונה הבאה
פונטה טומבו (2003) Punta Tombo
תמונה קודמת

פינגווין מגלאני צעיר (2003)Magellanic Penguin

ארגנטינה » טרליו

הפינגווין המגלאני הוא ציפור נודדת, שגובהה כחמישים סנטימטר. במהלך חודשי הנדידה יעבור הפינגווין יותר מ-3000 ק"מ עד לחופי ברזיל, בחיפוש אחרי מזג אוויר חם יותר.

הפינגווין בונה את קינו ליד החוף ומתחת לשיחים. פעמים רבות תשוב משפחת פינגווינים לאותו הקן אותו עזבו שנה קודם לכן. הפינגווין היא חיה שיוויונית, כלומר שהזכר והנקבה חולקים את כל משימות גידול הגוזלים - בניית הקן, דגירה על הביצים והאכלת הגוזלים.

תקופת החיזור והטלת הביצים היא תקופה קשה ומאומצת עבור הפינגווין. בתקופה זו הפינגווינים נשארים על היבשה בלי לאכול, והולכים לים כדי לשתות בלבד. כל נקבה מטילה בדרך כלל שתי ביצים, עליהן היא דוגרת 40 יום. הפינגווינים הצעירים נולדים בסביבות נובמבר, כשהם עטופים פלומה אפורה בהירה.
פינגווין מגלאני צעיר (2003)Magellanic Penguin